13.7.09

Food, Food, Stuff, More StuffDet her må være det mest gennemførte køkken til dato!
Det er så absurd og så over the top at det er fuldstændigt genialt.
Er i enige, eller er det simpelthen for meget?

12 kommentarer:

Helene sagde ...

Jeg synes det er genialt. Det er skævt, og et virkelig personligt præg. Derudover er det jo skide smart at man selv og alle andre ved præcis hvor tingene skal være eller hentes :D

Michelle Marie sagde ...

Det er så gennemført over the top at det er fedt. Jeg er vil med at mna kan skrive på lågerne. Man kan jo viske det ud og vupti så har mna bare sorte køkkenlåger.

Sophie sagde ...

Det er faktisk ret cool det dér! ;-)

MOMO sagde ...

Haha ja lige præcis! Ikke længere det dér "Hvor skal kopperne være?? Hvor skal blablabla være?" Kig dog for fanden på lågen :D! SÅ sejt!

Helene sagde ...

Faktisk havde min far noget særligt tavle-maling på et tidspunkt som simpelthen forvandlede ting til tavler. Måske man kunne lave dette med simpelt DIY?

MOMO sagde ...

Sejt! Det tror jeg sagtens kan lade sig gøre :-) Jeg husker engang da jeg var lille at jeg gerne ville have halvdelen af min væg malet med det magnet maling, så jeg let kunne hænge en masse billeder op og sådan... Blev bare aldrig til noget. :(

Helene sagde ...

Hvor kunne det egentlig være cool med et magnet/tavle-rum. Altså, selvfølgelig vildt overdrevet og vil kun blive en mulighed den dag jeg har alverdens penge og et kæmpe hus med milliarder af værelser - men det må godt nok være funktionelt! :D

Anonym sagde ...

Hvor er det fedt! ;p

Debbie sagde ...

jeg er helt vild med det her køkken! Det er jo fantastisk! Ærgerligt det magnet maling er så dyrt :(

MOMO sagde ...

Er det?! :( Hvad koster det? :):)

Debbie sagde ...

jeg kan ikke huske det præcist, men kan huske jeg kiggede på det i Panduro Hobby for et godt stykke tid siden, og sådan en lille bitte bøtte, mener jeg kostede omkring 100 kr. :( Men det kan jo være det er billigere, hvis man går ind i en farvehandler eller noget i stedet for :)

Michelle Marie sagde ...

Jeg ved man kan få sådan noget tavle maling hos en maler handel. Havde en veninde der havde en hel skænk malet med et så når hendes niecer og nevøer kom på besøg kunne de tegne på den som de ville.