4.12.09

SPØRGSMÅL

Ved i om man kan købe trådløst internet her i DK også have
det med i udlandet? Jeg forestiller mig med en slags USB-trådløs
netværk kunne det være muligt? Nogen, der har erfaringer med
det? :-) Så kunne jeg jo blogge fra varme Brazil når jeg ville!


11 kommentarer:

Camilla sagde ...

hmm, ikke rigtig noget der kan betale sig.


Jeg kender mange som har haft deres trådløse med på ferie og når de så kom hjem lå der en regning på 10.000 kr for 2 ugers ferie....

Anonym sagde ...

Nej det mener jeg ikke du kan, eller du kan godt, men så bliver det meget dyrere! medmindre du kan finde noget, som er billigt overalt.

Anonym sagde ...

Don't!!

Min veninde købte sådan en modem, og fik at vide "det ikke blev dyrere og at det virkede overalt"

Det virkede IKKE overalt i verden, og hendes regning var 25.000!

rijaH sagde ...

Du kan sagtens bruge det, men det er meget dyrt så det vil jeg ikke anbefale :) Så du må se om du kan skaffe sådan en dernede :) eller hijacke noget trådløst netværk i nærheden :)

Lea sagde ...

Man kan sagtens få mobilt internet (det med usb) som man kan bruge i udlandet, MEN du skal virkelig tænke dig godt om, for det koster enormt mange penge pga. trafik og hvad de ellers har af syge takster. Du kan sammenligne det med at ringe hjem fra udlandet med din danske mobil, og så lidt til.
Hvis jeg var dig ville jeg finde en internetcafé når du er nede i Brasilien (heldige!!) ;)

Helene sagde ...

Det kan man, så vidt jeg ved, godt - men selskaberne tager KASSEN for at koble op i udlandet. Det har været fremme i TV, men jeg ved ikke om der er blevet sat en begrænsning på, hvor meget de må tage for det (:

- www.blogalahelene.blogspot.com

Kim sagde ...

Har ikke decideret erfaring med det, men de der 'mobilt internet, usb something' skulle fungere, også i udlandet. Men da jeg var inde og undersøge det (af samme grund som dig) fandt jeg ud af det er meget dyrt, da der er en høj minuttakst på vidst.

VH. Kim

www.moreaboutfashionandus.blogspot.com

Katrine. K sagde ...

Jeg tror godt man kan med det der '3'..

MOMO sagde ...

Orv, det er nogen syge regninger!! :( Det kan vidst ikke betale sig, så må det blive noget internet-café blogging, hvis det bliver til noget!

Men tak for jeres svar :)

Signe sagde ...

Det kan sagtens lade sig gøre med sådan en usb-ting, du skal bare købe den i Brazilien, for så betaler du jo ikke udlands takst og så er det rigtigt billigt. Gjorde det samme da jeg var i Rusland og det var faktisk billigere end i Danmark :)

MOMO sagde ...

Signe!! Du er genial, det er jo bare det man skal! Det er helt sikkert også billigere dernede :)