17.2.10

DAGENSNogengange er det bare bedre at se tøjet bagfra, ha ha.
Jeg har været inde i byen med Kristan, købt lidt i weekday
(hvad kan det mon være? H i n t - hvad har jeg på hovedet?)
Spist på Stella og ellers bare slentret op og ned af KBH's
gader. Virkelig hyggeligt!

13 kommentarer:

Alona sagde ...

Hey Momo!

Jeg er ny herinde, men er allerede fascineret. Jeg synes du har dig en rigtig skøn blog, som jeg uden tvivl vil besøge igen i den kommende fremtid.
- min interesse blev i sær vagt ved dine indlæg hvor i du refererer til Brasilien! - og jeg blev mega nysgerrig!! Så derfor: hvad er dit tilhørsforhold til Brasilien? :)

mange hilsner
Alona

- Igen jeg er helt ny i denne blogverden, tjek den ud hvis du får tid: http://capoeirajunkie.blogspot.com/

MOMO sagde ...

Hej Alona! :)

Mange tak for ros. Det gør mig super glad :) Fedt du faldt over det med Brasilien :) Min mor er Brasilianer, og jeg har boet dernede som lille :) Det er efterhånden to år siden jeg har været nede i varmen, men førhen var jeg dernede hvert år :) Tak for interessen :) Jeg vil helt klart kigge forbi :)

Alona Vibe Vestergaard Andersen sagde ...

Meeega fedt!!! Jeg fik kææmpe øjne da jeg så det haha.. og blev simpelthen nød til at skrive dig en kommentar! :)
Hvor i Brasilien er hun fra og hvor har du boet? :)
Som du nok har gættet er jeg tosset med det land, kulturen, menneskerne, sproget og jeg kunne blive ved. :)
Som sagt er jeg virkelig blog virgin og har slet ikke styr på det, men det kommer vel med tiden? ;)

MOMO sagde ...

Hvor er det fedt! :) Min mor er fra Recifé, men min onkel bor i Rio, har været henne og besøge ham der :) Jeg elsker også Brasilien.. Jeg har lidt en tanke med at ALLE bare skal opleve det land :)

Hehe, du spørger bare, hvis du har nogen spørgsmål omkring bloggeri:)

Alona Vibe Vestergaard Andersen sagde ...

Geniaalt.. - Jeg har ikke været i Recifé endnu, men har planer om det, da flere af mine venner og bekendte "holder til" dér. Jeg er selv "carioca" ;)
Præcis, jeg ville ønske for alle at de kunne opleve landet. Samtidig er det jo også mega farligt? Hvis man først har været der én gang, så vil man tilbage igen. Det er jo stærk vanedannende!! ;)

Tusind tak, det er virkelig sødt af dig. Jeg vender nok tilbage med et par spørgsmål til dig :)

En anden ting, jeg ved selvfølgelig ikke (da vi jo ikke kender hinanden), hvordan du har det med samba, forró og generelt brasilianske arrangementer som foregår I DK? - Hvis du kunne have lyst har jeg et par datoer på nogle super fede arrangementer som bliver afholdt ud i fremtiden.

fra en brasiliens freak til en anden. ;)

MOMO sagde ...

Jeg synes klart du skal se Recifé! :) Især Olinda. Der "jeg holder mest til". Et smukt boheme kvarter.. åh.. savnet det helt nu. Varmen. Menneskerne. At det hele er såå billigt :) Savner det så meget!

Jeg har det supper fedt med det hele :D Har selv været til en masse arrangementer pga. min mor og sådan.. vi kender jo en masse brasilianere i københavn. :) Kender du "Clubben" i halmtorvet? :) der er en masse arrangementer altid :) Hvad kender du til? :) hvor er det fedt altså :D

MOMO sagde ...

Jeg så lige på din blog igen. Læste du planlagde en tur til Brasilien til november.. hvor er det fedt! Virkelig! Tænker meget på det, men tør ikke rigtig spring ud i det. Så åndssvagt når man tænker over at jeg kommer derfra, og det burde være så lige til. Det er også bare det med at spare og sådan, men har virkelig også lyst :) Jeg vil utroligt gerne give dig nogen links/råd/eller hvad jeg ellers kan give, om Olinda, som er den dejligste(efter min mening) by i Brasilien, haha. Ej, jeg ville utrolig gerne også besøge Bahia, Salvador, eller faktisk hele landet! haha. Et sidespring: Hvor gammel er du? :)

Alona Vibe Vestergaard Andersen sagde ...

Haha, ja savnet sniiiger sig ind en!!
TAK for tippet! Jeg vil meeget gerne, det lyder fantastisk :) jeg håber på at jeg i løbet af de 6 måneder kan rejse lidt rundt dernede sammen med min kæreste. For brasilien er jo meget mere end Rio de Janeiro, og vil utrolig gerne opleve de andre side og steder af landet, udover vidunderlige Rio :)

Fedt!! Ja jeg tænkte det nok at din mor jo har et netværk, som du jo også kan nyde godt af ;) men blev nødt til at spørge dig!
Jaaa det gør jeg. Jeg har været der to gange(mener jeg), netop fordi der er mange arrangementer dér! fedt, fedt, fedt!!

Haha, ja det er SÅ fedt(wow jeg siger fedt meget, hehe)!!
Jamen, udover Café Brasil som du jo garanteret kender til..Så er det jeg kender til "lidt udover hele kbh" hehe. Jeg træner capoeira, og i forbindelse med det er der altid fester, shows eller andre former for arrangementer.. Og de skifter jo lokationer.. Så har desværre ikke et konkret sted hvor jeg bare kan gå hen, når jeg savner brasser-land.
- Der er en kommende koncert med en gruppe der hedder "os elementos" på Operaen på Christiania. Det er der hvert år og det plejer at være rigtig godt!

MOMO sagde ...

Har du en mail/facebook man kan kontakte dig på? :) Vil gerne hører mere om din tur! :)

Alona Vibe Vestergaard Andersen sagde ...

Ja det er helt sikkert planen! som jeg også lige kort kommenterede i den foregående besked ;).
Haha.. Ja det er måske lidt skørt. Men jeg kan godt forstå dig. Virkelig! Jeg har helt sikkert også kriller i maven over det.. det er jo ikke som sikre og forudsigelige DK? Og det er jo hvad vi er vant til.
og JA opsparingen er en KRIG. Hold op hvor er det svært.

Nu ved jeg ikke hvad du har gang i i din hverdag, men jeg synes da uden tvivl du skulle gøre det :) Du er jo så heldig at have familie dernede!! det er jo oplagt, og kan også fungere som et sikkerhedsnet kan jeg forestille mig.

Meeeeeget gerne :D Send dem endelig til mig!!!! Virkelig!!!

sidespringet: Jeg er 19, fyldte år her i januar måned.
Dig selv? :)

Alona Vibe Vestergaard Andersen sagde ...

ja det er også nemmere end de her kommentarer ;) og så spammer vi heller ikke din blog haha.

min e-mail er Alona-vibe@hotmail.com
og FB søger du bare under Alona Andersen.

MOMO sagde ...

Har skrevet på facebook :)

Alona Vibe Vestergaard Andersen sagde ...

Så har jeg skrevet dig en tilbage ;)